Wandel langs de belangrijkste locaties van het Tilburgse verdozingsdossier

Hoewel voor het bedrijventerrein Wijkevoort de eerste paal nog in de grond moet worden geslagen, zijn er ruim voldoende plekken waar het dossier uitgebreid ter sprake komt. Op sommige plekken wordt beleid gemaakt en op andere plekken wordt hevig gedemonstreerd. Deze interactieve 360º-tour loopt langs alle locaties die van groot belang zijn voor het hete hangijzer dat Wijkevoort heet. Wandel nu zelf door de regio en ontdek het dossier.

Neem een dagje vrij en loop op je gemak langs de belangrijkste locaties van het dossier-Wijkevoort. Ontmoet enkele hoofdrolspelers en zie het gebied waar hevig over gedebatteerd wordt met je eigen ogen. Ervaar waar het verzet zich manifesteert en waar het beleid met hand en tand verdedigd wordt. Reis naar het meer en de velden. Zie de braakliggende terreinen en de volgebouwde straten. Bezoek het stadscentrum en de buitenwijk. Word Tilburger voor een dag. ●
Dit verhaal was nooit gerealiseerd zonder de steun van het Tilburgs Mediafonds, mijn abonnees en donateurs. Door hun financiële bijdrage heb ik de ruimte om onafhankelijke journalistiek te bedrijven. Dat is van grote waarde voor onze democratie. Help me ook de macht te controleren en ongure zaken aan de kaak te stellen. Word abonnee voor drie euro per maand.

 

Opbrengsten en uitgaven
Journalistiek onderzoek kost tijd en geld. Dit verhaal heeft mij als zelfstandig journalist 20 uur werk gekost. Daarmee is dit verhaal wat arbeidslast betreft 681,80 euro waard. Daarnaast zijn er andere kosten gemaakt, zoals reiskosten. Die kosten bedragen bij dit verhaal 21 euro. De totale waarde van mijn journalistieke werkzaamheden voor dit verhaal komen daarmee neer op 702,80 euro.

Met dank aan het Tilburgs Mediafonds, mijn abonnees en donateurs heb ik aan dit verhaal 702,80 euro verdiend. Dankzij de steun van het fonds en het publiek heb ik voor deze productie alle kosten weten te dekken. Help me nu nieuwe journalistieke verhalen mogelijk te maken en sluit een abonnement af. Alleen als ik voldoende abonnees kan ik onafhankelijke journalistiek blijven bedrijven.

 


Dit verhaal is gerealiseerd met steun van het Tilburgs MediafondsTilburgs Mediafonds: nieuwe aanvraagronde voor stimuleringsbijdrage - Tilburgs Mediafonds
Share on facebook
Share on twitter
Share on tumblr
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Nog meer bijzondere verhalen

Eén reactie

  1. Wat vind jij van deze 360°-tour? Laat het me weten! Ik hoor graag wat je ervan vindt om in de toekomst nog betere verhalen te kunnen maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *